Zwangerschapsvlog #2: Gender reveal – Follow Fashion

Jaaa! Het is tijd voor mijn tweede zwangerschapsvlog. Inmiddels ben ik 20 + 5 weken zwanger en weten we het geslacht van de baby. Stiekem wisten we dit al na de pretecho die we met 16 weken hebben laten maken, maar we hebben het nog even geheim gehouden.

In deze vlog laat ik zien hoe we met Kerst onze vrienden en familie hebben verteld wat het geslacht is van onze kleine baby. Ook laat ik weer wat voortgangsshots zien van mijn buik en laat ik mijn eerste aankopen voor de kleine zien.

Zwangerschapsvlog #2

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL EN VOLG MIJ OP INSTAGRAM: @MARLOUVOLKERINK

Voortgangsfoto’s 20 weken zwanger

Ik heb uiteraard ook weer een aantal voortgangsfoto’s gemaakt zodat je goed kunt zien hoe mijn buik (en boobies) zijn gegroeid tijdens mijn zwangerschap. Rond 18 weken voelde ik de baby voor het eerst bewegen in mijn buik. Zo bijzonder!

zwangerschapsvlog

taart gender reveal taart gender reveal

Deze mooie taart liet ik maken bij Bake my day in Groningen! Natuurlijk kon ik het niet laten om er even wat mooie kiekjes van te schieten 😉

Last Christmas

Deze Kerst was extra bijzonder. Niet alleen omdat we het combineerden met de Gender Reveal.. Ook omdat het de laatste Kerst is zonder onze kleine er ‘echt’ bij!

 

Mijn eerste zwangerschapsvlog gemist?

Mijn eerste zwangerschapsvlog is inmiddels al door meer dan 16.000 mensen bekeken, wow! Heb je hem gemist? Bekijk de vlog hieronder.

Zijn er nog dingen die je mij wilt vragen over mijn zwangerschap? Laat het me hieronder weten!

Powered by: FollowFashion.nl