Zo ziet mijn ochtendroutine eruit + WIN!

Morning! Ik ben erachter gekomen dat een fijn ochtendroutine voor mij de uitkomst is om mijn dag goed te beginnen. Nog niet zo lang geleden zag mijn ochtendroutine er heel anders uit. Iets met direct met mijn broodje achter de laptop schuiven om als een kip zonder kop aan de slag te gaan.. Om aan het einde van de dag helemaal uitgeblust te zijn. Tegenwoordig doe ik het heel anders. Hoe? Dat vertel ik je in deze blogpost!

Oh en.. ik heb een hele leuke winactie voor je!

Ochtendroutine deel 1

Mijn wekker gaat meestal rond 06:45 uur. We snoozen standaard nog een kwartiertje zodat we nog even ‘bewust’ kunnen knuffelen. I know, snoozen is niet echt verstandig als je fris wakker wilt worden. Maar wij houden nou eenmaal van knuffelen dus kruipen we nog even lekker tegen elkaar aan voordat de dag echt begint.

Als ik opsta trek ik eerst het Beddengoed recht om vervolgens naar de wc te rennen. Mijn mini blaas moet geleegd worden, en snel!!

Ochtendroutine deel 2

Vervolgens spring ik onder de douche (als ik dat de avond ervoor niet al heb gedaan), poets mijn tanden en maak mezelf op. Ik loop naar de inloopkast en trek wat leuks aan. Of waar ik die dag zin in heb.

inloopkast ideeen

Ochtendroutine deel 3

Tijd om naar beneden te gaan. Ik geef Jur een dikke kus want hij vertrekt om half 8 naar z’n werk. Ik zet een lekkere kop thee en smeer een broodje. Deze eet ik in alle rust op. Nu het zo lekker weer is ga ik vaak in de veranda zitten of buiten op het terras.

Daarna pak ik mijn manifestation journal van SoV’s Choice en begin ik met het opschrijven van mijn affirmaties, manifestatie goals en een lijstje van dingen waar ik dankbaar voor ben.

Ochtendroutine deel 4

Sinds kort doe ik in de ochtend een korte meditatie zodat ik helemaal relaxed mijn dag begin. Daarna pak ik mijn notebook en schrijf ik wat ik deze dag gedaan wil hebben, oftewel: mijn to do list. En dan is het tijd voor actie! Lekker aan het werk. De ene keer begin ik achter de pc, de andere keer ga ik eerst fotograferen. Ik hou van de afwisseling en geen één dag is hetzelfde.

ochtendroutine

Win: 100 euro shoptegoed bij Bedsupply

In samenwerking met de té leuke webshop Bedsupply mag ik één van mijn volgers blij maken met shoptegoed voor een nieuw dekbedovertrek of sprei. Ik shopte zelf dit fijne linnen dekbed.

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram @marlouvolkerink
  • Laat in een reactie onder deze post achter hoe jouw ochtendritueel eruit ziet en tag een vriendin

That’s it! De winnares wordt op 14 juni bekend gemaakt op deze pagina.

ochtendroutine  ochtendroutine

“Door mijn dag rustig te beginnen kom ik in een fijne energie waardoor ik me de rest van de dag minder opgejaagd voel.”

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl