Zin in de lente! 8 X Waarom ik zin heb in heb in het voorjaar

‘S ochtends word ik wakker met het gefluit van de vogels.. Oh yeah! Het voorjaar is coming, ik heb zo’n zin in de lente! Mijn favoriete seizoen waar ik stiekem echt naar uit heb gekeken. Op 20 maart start de lente officieel en om alvast in de stemming te komen heb ik een moodboard gemaakt met mijn lente inspiratie voor jou. Kijk je mee?

Spring vibes – zin in de lente

In dit moodboard zit alles waarom ik naar dit fijne seizoen uit kijk.

1. De zon schijnt weer vaker naar binnen en zoals je misschien weet heb ik een aardige kussen tic te pakken. Ik shop regelmatig nieuwe exemplaren en laatst vond ik deze geweldige okergele kussens. Lekker fris en helemaal lente proof.

2. Zonder jas naar buiten, do i need to say more?

3. Lente betekent ook weer vrolijke nagellak op zowel mijn handen en voeten! Muziekje aan, cappuccino erbij en lakken maar!

4. Deze foto is gemaakt op mijn slaapkamer en hier zie je mijn lockerkast. Wat heeft deze kast met de lente te maken..? Ik hoor je denken. Hier zit mijn zomerkleding in opgeborgen! Hoog tijd dus om deze weer tevoorschijn te halen!

5. Inmiddels heb ik mijn lente garderobe ook al aangevuld met super veel nieuwe items! Heb je mijn shoplog video gemist? Klik hier om hem terug te kijken.

6. Lekker naar buiten, het terras op en terwijl de vogels fluiten werken aan mijn handlettering skills. Ik heb er zin in!

7. Slipper time! Ik heb wintertenen dus mijn voeten zijn niet gemaakt voor de kou. Het liefst loop ik het hele jaar door op slippers en open schoenen. *Foto: Birkenstock damesschoenen

8. Een foto van mijn werkplek. Ik heb namelijk het idee dat ik tijdens de lichtere dagen veel productiever ben. Mijn kantoor wordt dan verlicht door het zonnetje en dat motiveert me om lekker productief te zijn. Als ik dan aan het einde van de middag een terrasdate plan is het een extra goede reden om mijn werk snel af te maken. Kan ik daarna lekker genieten van de zon!

 

Heb jij al zin in de lente? Ik hoop dat je met mijn moodboard weer extra geïnspireerd bent geraakt.

Fijne dag en wil je meer van mijn fotografie zien? Volg me ook op Instagram: @marlouvolkerink.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl