Zandbeek 25 jaar: pionieren is meer dan achter innovaties aanhollen

Met veel lef en een flinke dosis eigenwijsheid groeide de Eindhovense club de afgelopen 25 jaar van traditioneel pr-bureau naar pionier in contentmarketing. Eigenaars Fleur en Jasper nemen je mee in hun reis. 

Ken je de scherpe, prikkelende geur van viltstiften? Het is Jaspers eerste jeugdherinnering. Spelend onder de redactietafel kijkt hij gebiologeerd naar hoe zijn vader Willem en zijn collega’s kleurrijke boodschappen tot leven wekken op het papier. Het aroma van creativiteit dringt zijn neus binnen en het frivole sfeertje spreekt hem direct aan. Dát wil hij later ook.

Rijker of beroemder

Hoewel de viltstiften inmiddels zijn omgeruild voor computers, kleurt Jasper inmiddels wél zelf de strategische lijnen van Zandbeek in. Samen met zus Fleur runt hij het familiebedrijf als tweede generatie. Vorig jaar sloot ook jongere zus Violette aan. De filosofie van hun vader staat nog steeds als een huis overeind: communicatie is een middel om een businessdoel te bereiken….

Lees verder op:
https://www.marketingtribune.nl/content/nieuws/2021/04/zandbeek-25-jaar-pionieren-is-meer-dan-achter-innovaties-aanhollen/index.xml