Yay: deze vlogger is ten huwelijk gevraagd en gaat trouwen!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze vlogger stapt in het huwelijksbootje, fans denken het geslacht van Kylie Jenners baby te weten, Kit Harington haalt de engste pranks uit en deze blogger is uit elkaar met haar vriend. 

Laura Ponticorvo heeft groot nieuws: ze gaat trouwen! Haar grote liefde Ryan Krijger heeft haar verrast op haar verjaardag met een huwelijksaanzoek. “Het afgelopen weekend zal ik nooit meer vergeten. Ryan heeft mij op mijn verjaardag de hele dag verrast en ik voelde me jariger dan ooit”, schrijft de vlogger op Instagram. “En alsof dat al niet genoeg was heeft Ryan mij als laatste cadeau van de dag ten huwelijk gevraagd. Ik kan het nog steeds niet geloven!” Uiteraard is het hele aanzoek – vanaf de voorbereidingen – vastgelegd #vloggerlife. Heel eerlijk: wij moesten wel een traantje wegpinken!

Hoewel Kylie Jenner haar zwangerschap nog niet heeft bevestigd, wordt er al druk gespeculeerd over het geslacht van de baby. Fans gingen deze week helemaal los omdat ze denken te weten wat het wordt. De realityster zou een grote hint hebben gedropt op Snapchat. Kylie liet daarop twee telefoonhoesjes zien: één roze en één blauwe. “Welke? Ik denk blauw…”, schreef ze erbij. Fans denken dat ze hiermee wil zeggen dat zij en Travis Scott een jongetje verwachten! Of het echt zo is, moet nog blijken… 

We zouden Kit Harington, beter bekend als de hete Jon Snow, allemaal wel als vriendje willen hebben maar helaas heeft alleen Game of Thrones-collega Rose Leslie zoveel geluk. Maar er blijken ook nadelen te zitten aan Kit als vriend. Hij haalt namelijk de éngste pranks uit. Tijdens een interview met Jonathan Ross liet hij de beelden zien van de prank die hij met Rose uithaalde. De actrice dacht ‘gewoon’ even iets uit de koelkast te pakken, maar dat liep iets anders… We zullen het niet verklappen, dat moet je zelf maar zien ;-). Maar hé, Rose is blijkbaar niet te erg geschrokken want ze heeft onlangs volmondig ja gezegd op zijn huwelijksaanzoek!

Verdrietig nieuws voor Bibi Breijman: het is uit met haar vriend Noël. De twee hadden negen jaar (!) een relatie, maar helaas is de koek nu op. De blogger maakte het nieuws gisteren bekend nadat veel volgers ernaar vroegen. Over de reden van de breuk doet ze geen uitspraken. Wel vraagt ze om haar ex met rust te laten. “Ik wil jullie dan ook vragen om Noël verder met rust te laten en voor vragen bij mij te komen,” schrijft Bibi op Instagram. We wensen Bibi veel sterkte!

Beeld: Brunopress

Powered by: GirlScene.nl