Worker boots – Dé schoenen trend van nu: stoere veterboots!

Work, work, work, work, work! Al vanaf het moment dat ik begon met foto’s maken voor deze blogpost heb ik het nummer van Rihanna in mijn hoofd. Als je de titel hebt gelezen snap je wel waarom. Ik heb het over dé schoenen trend van dit moment: worker boots!

Schoenen trend: Worker boots

Deze schoenen trend is super stoer. Worker boots zijn wat grovere veterschoenen met een dikke zool. Perfect om te combineren met een jeans en een lekkere sweater maar ook ideaal om je vrouwelijke look een stoere touch te geven. Deze booties staan namelijk ook heel tof onder een jurkje of rokje!

De Timberland veterbooties zijn favoriet maar ik heb ook nog heel veel andere mooie merken gevonden met stoere worker boots. Kijk mee en laat je inspireren door mijn Monday Moodboard van deze week!

1. Panama Jack met hak // 2. Timberland boots  // 3. Outfielder boots // 4. Panama Jack schoenen

worker boots flatlay

“Bounty is ook fan van deze stoere booties!”

worker boots

En? Zijn deze stoere veterbooties ook iets voor jou? Klik hier voor nog meer worker boots en andere leuke schoenen in de webshop van Ziengs.

Bekijk ook: mijn mega herfst shoplog met o.a. deze blauwe sweater en nog veel meer leuke items voor de herfst! 

Powered by: FollowFashion.nl