Wooninspiratie: 3x interieurtrends 2021 | Follow Fashion

Wonen in een sfeervol, gezellig en fijn huis vonden we al belangrijk, maar in deze onrustige Corona-tijd waarderen we het des te meer. Juist nu vinden we het heerlijk om op bijvoorbeeld Pinterest uren te zoeken naar de leukste, mooiste en meest inspirerende woontrends. En die zijn er genoeg! Kijk je met ons mee? Dit zijn onze favoriete interieurtrends 2021.

Inpakken en wegwezen

Herken je dat, dat je zo half oktober/november als het echt herfst begint te worden enorm de kriebels krijgt om je huis extra gezellig in te richten? Bij mij is dat elk jaar vaste prik. En sinds dit weekend ben ik helemaal in de ban van het ‘ik heb zin om mijn interieur aan te passen’-virus. Dit omdat ik het nieuws kreeg dat mijn tijdelijke huurcontract op 28 februari 2021 afloopt.

Dat wordt dus binnenkort weer al mijn spullen inpakken, verhuizen en een nieuw huis inrichten. De verhuizing op zich, daar verheug ik me niet echt op. Het inrichten van mijn nieuwe huis? Yes, daar verheug ik me nu al op. En al helemaal nu ik me op Sohome.nl heerlijk heb laten inspireren door alle nieuwe interieurtrends voor 2021. Kijk je met mee?

Interieurtrends 2021

Bright bubble

Bright bubble, alleen van de naam van deze trend word ik al helemaal blij en enthousiast. Een nieuw begin en rust, dat is kort gezegd waar deze trend voor staat. Denk hierbij aan zachte stoffen, lichte kleuren en ronde vormen naast rechte lijnen. Met als resultaat een frisse, comfortabele, lichte en fijne uitstraling. Precies waar ik persoonlijk van houd!

interieur trends 2021

Een eye catcher

Kies één opvallend item uit en kroon deze als pronkstuk, de eye catcher, van je interieur. Met zo’n in het oog springend item druk je gelijk een hele persoonlijke stempel op je interieur. Zie je het nog niet helemaal voor je? Denk bij een eye catcher bijvoorbeeld aan een enorme groene plant, een bijzonder kunstwerk of een design meubelstuk.

interieur inspiratie
herfst proof

De comeback van donkerblauw

Vertrouwen en rust, in combinatie met een luxe en koele vibe; dat is de invloed van donkerblauw in je interieur. Zelf was ik niet gelijk enthousiast over deze donkere kleur. Toen ik donkerblauw in combinatie met warme kleuren en materialen als hout, messing, koper en metaal zag was ik toch wel onder de indruk. Wauw wat een frisse, robuuste en kassieke look.

Wat is jouw favoriete interieurtrend?

Naast deze trends zijn er nog meer woontrends die je volgend jaar tegenkomt. Duurzaamheid blijft een belangrijke rol spelen, en wat dacht je van een combinatie van een Japanse en een Scandinavische stijl? Klinkt veelbelovend of niet soms?

kamerplanten urban jungle
woon trends 2021

In het begin van dit artikel vertelde ik je al dat ik fan ben van de Bright bubbel trend. En jij, wat is jouw favoriete interieurtrend voor volgend jaar? Laat het me weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd.

Heb jij een to do list die tot de grond rijkt en appjes die nodig beantwoord moeten worden? Voel jij je alles behalve ontspannen? 6 x tips tegen stress!

Lees verder op:
https://followfashion.nl/wooninspiratie-dit-zijn-onze-favoriete-interieurtrends-2021