WIN: 150 euro shoptegoed bij Winkelstraat.nl

De lente staat voor de deur én we mogen één van onze volgers heel erg blij maken! We mogen namelijk 150 euro shoptegoed weggeven van Winkelstraat.nl. Komt dat even goed uit om je garderobe aan te vullen met de must-haves die dit voorjaar niet in je kledingkast mogen ontbreken.

5 x opvallende trends voorjaar 2020

Wat kun je allemaal verwachten op modegebied dit voorjaar? En waar hangt de leuke webshop Winkelstraat.nl komend seizoen mee vol? De meest opvallende trends hebben we voor je op een rijtje gezet.

Marlou is al helemaal klaar voor het voorjaar!

1. Vernieuwde trenchcoat

Een trenchcoat is echt een tijdloos item en bijna elk jaar staat deze klassieker in het rijtje met trends. Zo ook dit jaar, maar wel met een frisse en aangepaste look waar gespeeld wordt met verschillende kleuren en motiefjes.

2. Felle kleuren

Felle neonkleuren, dit is echt zo’n trend à la you hate it or you love it. Marlou en ik houden op z’n tijd best van een knalkleur als fluorroze of bijvoorbeeld neongroen. Zo’n felle kleur kun je heel leuk combineren met een jeans, een hotpants of een bijvoorbeeld een damespak.

3. Ultra korte short

De hotpants is een van de meest opvallende trends dit voorjaar. Nu denk je bij een hotpants waarschijnlijk in eerste instantie niet gelijk aan het frisse voorjaar. Dit los je heel makkelijk op door er een panty onder te dragen.

4. Bermuda-pak

Een bermuda klinkt in eerste instantie niet echt vrouwelijk en sexy. Draag je er een oversized blazer bij en je straalt een en al stijl en klasse uit!

5. Gekleurd leer

Dit voorjaar maak (vegan) leer zijn comeback. De klassieke bruine en zwarte kleuren maken deze lente plaats voor vrolijke kleuren. Ga je voor een leren rok, een mantelpak of een trenchcoat? Er is keuze genoeg!

Naast deze vijf opvallende trends gebeurt er nog veel meer op modegebied. Ook een semi-transparante look en outfits waarbij je een touch van je lingerie kunt zien, zijn dit voorjaar helemaal on-trend.

WIN: 150 euro shoptegoed

Yes, het is tijd voor het leukste gedeelte van dit artikel: hoe maak jij kans op 150 euro shoptegoed bij Winkelstraat.nl?

Nou zo:

  1. Laat in een reactie hieronder weten waarom juist jij deze prijs wilt winnen.
  2. Volg @winkelstraatnl en @Marlouvolkerink op Instagram.

Meedoen kan tot en met 28 februari en op 4 maart maken we de winnaar bekend. 

Lees verder op:
https://followfashion.nl/shoptegoed-winkelstraat