Wauw! Zie hoe een blackhead uit een oor wordt gehaald en probeer niet misselijk te worden

Op het internet zijn twee soorten mensen: de ene groep blijft ver uit de buurt van puisten en blackheads die op video verwijderd worden, de andere groep vindt het juist héél bevredigend om te zien. Juist voor die laatste groep hebben wij nu de video’s der video’s gevonden. Bereid jezelf voor om (niet) misselijk te worden, want deze beelden zijn intens…

Je hoeft tegenwoordig niet meer naar de donkere hoeken van het internet te gaan om vieze video’s te zien van puisten en blackheads die uitgeknepen worden. Nope, je ziet het ook op Girlscene en Cosmo. En hoewel veel mensen dit echt te ranzig voor woorden vinden – is het eigenlijk ook – zijn er ook luitjes die hier juist heel goed op gaan. Want ja, voor hen is het juist een bevredigend beeld. En speciaal voor deze groep is de volgende video.

blackhead oor video

Blackhead in een oor

De video die we tegenkwamen is namelijk zo super vies dat heel veel mensen ernaar kijken. De video heeft niet voor niets op het moment van schrijven al bijna 3 miljoen views. Hoewel wij ons alleen maar af kunnen vragen hoeveel shit je in je oor kunt hebben is het wel fijn om te zien dat die troep er (eindelijk) uitkomt.

Bereid je zelf voor, deze video is niet heel smakelijk om naar te kijken:

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl