VLOG: Vintage interieur shopping & thuiswerken

Mijn eerste ‘random’ vlog is een feit! Ik maak natuurlijk al langer video’s maar dit zijn meestal gepresenteerde video’s. Hoog tijd dus om een kijkje in mijn leven te geven.. Of het boeiend genoeg is mag je zelf beoordelen;-)

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL! 

Vintage shopping

Ik ben gek op vintage interieur items! In de video geef ik een kijkje in onze vintage collectie en laat ik mijn nieuwste aankopen zien. Je kunt natuurlijk naar vintage winkels gaan maar wist je dat je op Marktplaats ook hele toffe items kunt vinden? En nog leuker; met de nieuwe Gelijk oversteken service hoef je er je huis niet eens meer voor uit.

De verkoper kan een betaalverzoek sturen via iDeal. Het geld wordt vervolgens vastgehouden op een tussenrekening. De verkoper verzend het item en en hij of zij krijgt het geld pas wanneer het pakketje bij de koper is gearriveerd. Super veilig en fijn! Hier lees je meer over deze service.

Shop jij wel eens vintage items? En doe je dat dan het liefst via Marktplaats of heb je een favoriete winkel? Ik ben benieuwd!

Eén van onze nieuwste vintage aankopen: deze kinderstoel! Gaaf heh? Hij is ook nog eens multifunctioneel. Benieuwd hoe dat zit? Check dan mijn video. 

oude telefoon

Deze bakelieten telefoon vond mijn vriend via Marktplaats!

Lees ook: 5 X Doelen die ik mezelf heb gesteld voor 2018

Powered by: FollowFashion.nl