vijf vragen aan loungewear label KCST

KCST(Kelly Claire Studios) is het nieuwste loungewear label in Nederland, opgericht door Kelly Gehring. Het merk heeft comfort en selfcare hoog in het vaandel staan en is van plan een grote groep sterke vrouwen samen te brengen. Kelly Gehring vertelt waarom ze KCST begonnen is, waar ze haar inspiratie vandaan haalt en wat haar toekomstplannen met het merk zijn.

Waarom ben je KCST begonnen?
“Ik heb Business gestudeerd, maar heb altijd in de mode willen werken. Ik heb de afgelopen jaren bij verschillende modemerken op de E-Commerce en Merchandise afdeling gewerkt, maar merkte al snel dat ik het product zelf miste. Bij E-commerce kom je pas in aanraking met het product als het af is en ik wilde me juist meer bemoeien met het product. Om meer productkennis op te doen heb ik me ingeschreven voor de studie Fashion Design aan Parsons Design School in New York. Dat was een enorme uitdaging. Ik kon in die tijd nog net een knoop aan een jas vastmaken, maar na twee jaar hard werken ben ik…

Lees verder op:
https://fashionunited.nl/nieuws/mode/nieuwe-speler-op-de-retailmarkt-vijf-vragen-aan-loungewear-label-kcst/2020111947412