Tuininspiratie: onze tuin met veranda en wellness

Ik krijg zo vaak vragen op Instagram over onze tuin, dat ik heb besloten om er een video en blogpost van te maken. Misschien ben je nog op zoek naar styling ideeën voor je tuin, wil je ook een veranda achter je huis of een heerlijke wellness.. Laat je lekker inspireren!

Ons nieuwste project: een wellness aan huis

Het klinkt wat overdreven, een wellness aan huis. Maar toch noemen we het maar even zo. Een paar jaar geleden kochten we een opblaasbare jacuzzi en we hadden nog hoek in onze tuin waar we niks mee deden. Dus bedacht Jurre om hier een overkapping te plaatsen waar we de jacuzzi konden neerzetten en een buitendouche!

En als het heel warm is, kunnen we de mobiele massage tafel hier ook neerzetten. Kaarsjes aan, zen muziekje erbij.. Genieten maar!

We zitten regelmatig in de jacuzzi en we zijn ook echt buitenmensen dus dit is allemaal echt aan ons besteed. De tuin is aardig windstil, dus het is ook heerlijk om af te kunnen koelen onder de buitendouche.

Hiervoor scoorden we bij Sanitairwinkel een mooie douchewand. Lijkt net staal, is aluminium. Maar geeft de buitendouche wel direct een upgrade! En is natuurlijk ideaal, zodat niet de hele vlonder nat wordt. Hier kochten we ook een boiler, zodat we zelfs warm kunnen douchen.

veranda
jacuzzi

Tuininspiratie: tuintour door onze tuin met veranda en wellness

Beelden zeggen meer dan woorden.. Dus ik heb een tuintour video opgenomen voor jullie! In de video geef ik ook aan waar we de items hebben geshopt.

Ook laat ik onze veranda zien. Wil je meer foto’s zien van ons ‘buitenhuis’? Bekijk mijn blog met veranda inspiratie met onze foto’s.

Lees verder op:
https://followfashion.nl/tuin-met-veranda