Trouwjurken trends 2019 en ga ik trouwen?

De vraag of Jurre en ik ooit gaan trouwen is inmiddels al zó vaak gesteld.. Afgelopen week plaatste ik op Instagram een bericht waarin ik vertelde dat we iets te vieren hebben. Ik liet jullie raden wat het zou zijn en ik heb ontzettend veel berichten gekregen van mensen die dachten dat we zouden gaan trouwen.

Jurre is echt mijn prins op het witte paard en we zijn inmiddels al 13 jaar samen. We hebben beide altijd gezegd dat trouwen voor ons niet persé hoeft en dat het niet erg veel toevoegt. We zijn inmiddels al zo lang samen en hebben ook al twee huizen gekocht.

Bruid voor een dag

Er zijn veel vrouwen die ervan dromen om in een witte jurk voor het altaar te staan. Ik heb dat nooit echt gehad.. Natuurlijk leek het me wel heel leuk om zo’n jurk te dragen, maar het is voor mijn geen must. Toen Xsasa Bruidsmode mij vroeg of ik het leuk vond om een passessie bij hun in de winkel te komen doen, hoefde ik niet lang te twijfelen.

Dit was mijn kans om toch in een trouwjurk op de foto te gaan!

Hoe zou het voelen, als je zo’n jurk draagt?

Welke jurk zou ik uitkiezen als ik zou gaan trouwen?

Ik ging samen met Julia naar de winkel die gevestigd zit aan het Damsterdiep in Groningen. Natalie praatte me bij over de nieuwste trends op het gebied van trouwjurken en ik heb er een aantal gepast. Julia maakte foto’s en ik kon het niet laten om via Insta Stories geheimzinnig te doen zodat iedereen zou denken dat we zouden gaan trouwen.

Trouwjurken trends 2019

Ook op het gebied van trouwjurken zijn er ieder jaar weer nieuwe trends. Voor 2018 / 2019 zijn dat de volgende:

  • Vlindermouwen
  • Illusion
  • Boho / vintage jurken
  • 3D effect
  • Off shoulder jurken
  • Soepele stoffen
  • Satijn
  • Opvallende opengewerkte rugpanden
  • Soepele stoffen
  • Transparante tops

Een aantal van deze trends zie je terug in de jurken die ik heb gepast. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriet!

Deze trouwjurk is alles behalve standaard en perfect als je bijvoorbeeld op het strand gaat trouwen. Als we ooit toch besluiten te gaan trouwen, zou een beach wedding wel iets voor ons zijn. Heerlijk op de blote voetjes in het zand.. reggae muziek op de achtergrond.. Dat lijkt me wel wat!

Door het verwerken van huidkleurige stof/tule onder het kant krijg je het zogenaamde illusion effect. Heel sexy en super vrouwelijk! Dit is de enige jurk die ik heb gepast met een hoepel. Ik voelde me wel echt een prinses toen ik mezelf in de spiegel zag. Wow!

trouwjurken trends

Deze jurk heeft mooie transparante details en een rustige onderkant. Heel stijlvol en alles behalve saai!

trouwjurk 2018

Wow! Ik voel me net een zeemeermin in deze jurk. De taille wordt echt mooi benadrukt en de stof valt lekker soepel om mijn lichaam. Hier voel ik me echt geweldig in!

De jurk een diepe v-hals, dit is ook helemaal volgens de laatste bruidsmode trends.

trouwjurken xsasa

Nog zo’n prachtige jurk met diepe v-hals. Deze jurk lijkt een beetje op de vorige, maar is wat losser vanaf de taille. trouwjurken trends 2019

Ik vond het heel moeilijk om een keuze te maken maar ik denk dat ik de jurk met de zeemeermin taille het mooist vond. Dit is dus de één a laatste. Deze had ook een prachtige rug! Als ik ooit ten huwelijk word gevraagd dan kom ik terug bij Xsasa voor deze jurk! Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriet. Ga jij ooit trouwen? Of ben je al getrouwd? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Ps. Ik heb inmiddels ons nieuws onthuld! Benieuwd? Neem een kijkje op mijn Instagram.

Powered by: FollowFashion.nl