Trend alert: de eetkamerstoelentrends voor 2020

Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe interieurtrends. En een van de belangrijkste onderdelen van je interieur zijn je eetkamerstoelen. Je brengt er onbewust veel tijd met je familie en vrienden op door, tijdens de mooie en minder mooie momenten. Dan wil je natuurlijk wel comfortabel en in stijl zitten. Daarom gaan we het hebben over laatste eetstoelentrends. Ontdek de trends voor 2020.

Stoer. Donker. Industrieel.

Een van de populairste interieurstijlen is de industriële. Je kent ongetwijfeld een paar mensen die dol zijn op dit type interieur. Misschien ben je zelf wel zo iemand, en je bent zeker niet de enige. Ik verwacht dan ook dat de industriële stijl populair blijft, ook in de eethoeken. De stoere, leren stoelen met stalen poten zullen ook dit jaar weer te vinden zijn in talloze Nederlandse eetkamers.

  • Materialen als leer, hout en staal
  • Donkere kleuren, denk aan antraciet en zwart
  • Stevige en robuuste eetkamerbanken en -stoelen.

Gezellig. Licht. Landelijk.

Misschien wel de meest populaire stijl in Nederland: de landelijke. We zijn dol op de lichte kleuren, de vrolijke accessoires en natuurlijke materialen. In eetkamerstoelen is dat niet anders. Je herkent de landelijke stoelen uit duizenden. Ook in 2020 ga je weer veel stoelen zien met:

  • Materialen als hout, riet en stof
  • Lichte kleuren als wit, crème en taupe
  • Gecapitonneerde bekleding
industriele lampen eetkamer
Photo: Hans Mossel

Eigenwijs. Eigentijds. Modern.

In een modern interieur kan alles. Niks moet en alles mag. En vrijheid zorgt voor populariteit. Het is dan ook niet raar dat de moderne stijl in de top 3 populaire stijlen staat. Een moderne stijl herken je aan de strakke eenvoudigheid, rustige kleuren en opvallende accessoires. Moderne eetkamerstoelen herken je dan weer aan:

  • De combinaties tussen natuurlijke materialen en kunststof
  • Het spelen tussen contrast en kleur
  • Strakke en comfortabele meubels

Mix. Match. Magisch.

Ongeacht de stijl: eetkamerstoelen combineren wordt elk jaar populairder. Sterker nog, landelijke en industriële stoelen worden gecombineerd. Gewoon, omdat het kan. Lijkt dit je ook wat? Combineer op basis van kleur en materiaal, en geef je eethoek een unieke uitstraling.

Nieuw. Voordelig. WoonQ.

Toevallig op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Die vind je bij WoonQ. Daar vind je een ruim aanbod aan eetkamerstoelen in talloze kleuren, stijlen en materialen. Je vindt er ongetwijfeld de perfecte eetkamerstoelen voor jou. Bekijk hier alle voordelige eetkamerstoelen.

Wil je meer sfeer in je woonkamer? Laat je inspireren en maak je woonkamer sfeervol en gezellig!

Lees verder op:
https://followfashion.nl/eetkamerstoelentrends