Top 10 chillend afvallen

Enorme drang om af te vallen? Geen zin in het bezoeken van een sportschool? Kotsmisselijk van alle modifast shakes en soepjes? Geen tijd voor Monty Jakkes? Beu van alle calorieëntabellen? Hieronder 10 afslanktips op een rijtje gezet voor lekker en vooral lui afvallen.

Boek een vakantie naar de zon
In koude landen zijn mensen dikker dan warme landen. Door het gebrek aan licht te compenseren, gaan de mensen eten om het tekort aan Energie aan te vullen. Tevens stimuleert zonlicht de stofwisseling.

Nooit meer aan de lijn
Van veel lijnen wordt je alleen maar dikker. De zogenaamde Jojo effect. Het lichaam stelt zich namelijk in op periodes van weinig voedsel en doet z’n best om alles reserves op te slaan.

Laat je testen
Overgewicht is genetisch bepaald. Men is bezig een bloedtest te ontwikkelen om de dragers van het gen dat bepaalt hoe snel het lichaam de calorieën verbrandt, te waarschuwen dat ze extra moeten opletten wat in de mond wordt gestopt.

Ga naar een kuuroord
Laat je lekker in de watten leggen en ga voor een weekje naar een kuuroord. Vraag om de lymfedrainage. Deze werkt effectief tegen vocht vasthouden. Neem ook de elektrostimulatie, want dat reduceert de vetcellen. En een pakking van paraffine met zeeslib laat je in no time slinken.

Gebruik pillen
Meer dan de helft zal nu zeiken over het niet werken van pillen, maar er zijn wel degelijk pillen die je eetlust remmen. Chroomtabletten verminderen bijvoorbeeld de drang naar zoetigheid.

Heeeeeeeel heel veel slapen
Slapend afvallen? In your dreams!!!! Jazeker, want als je slaapt verbrand je calorieën. Het zijn er wel 60 per uur, maar met 10 uren slapen kom je aardig bij de 600.

Drink lemmetje water
Citroenen en limoenen zijn zo zuur dat je maag er spontaan van schrik samentrekt. En juist ja, hoe meer de maag samentrekt, hoe minder erin past. Je gaat dus minder eten. Drink dus volop lemmetje water, thee met citroen en niet te vergeten een wodka-lime of een witbiertje met citroen.

Zet een klem op je kaken
Veel hoef je hiervoor niet te doen, slechts je kaken op elkaar houden en in bed liggen. Wel in het ziekenhuis natuurlijk. Maar goed, zo weet je dat je tenminste van al die lekkere Leonidas bonbons afblijft!

Verklein je maag
Klinkt heel heftig, maar zo bereik je het doel. Kost wat, maar de kosten bespaar je weer op de boodschappen van de supermarkt, waar je natuurlijk veel minder koopt. Er is nl niet veel nodig om een kleine maag te vullen.

Ga naar de sauna
Je hebt slechts een week voor dat leuk feestje, maar je bent 1 kilo te zwaar. Bezoek de sauna dan een paar keer. Zeker weten dat je die kilo aan vocht uitzweet.