tips voor een platte buik & Curaçao vlog

Heb je alle hectiek van Black Friday ‘overleefd’ en ben je toe aan wat rust en een vitamine boost? Komt dat goed uit, want het is tijd voor ons Fitjournaal met de leukste healthy blogs die het Followfitgirls-team afgelopen week voor Followfitgirls.com schreef. Kruip lekker op de bank met een warme dekentje en een verse kiwismoothie, laat je inspireren en enjoy your weekend!

In het Fitjournaal van deze week: hoeveel calorieën zit er in Sinterklaassnoepgoed, recept kiwismoothie, tips voor een platte buik en nog veel meer!

Fitjournaal # week 47

Dit zijn de meest gelezen Followfitgirls-blogs van afgelopen week:

Hoeveel calorieën zit er in Sinterklaas snoepgoed?

De winkels liggen vol met heerlijk Sinterklaas snoepgoed en tot vorige week heeft Rosa zich heel ‘netjes’ ingehouden. Maar tijdens een gezellig avondje bijkletsen met Marlou, en daar hoor natuurlijk wat lekkers bij, was het Sinterklaassnoep op voordat ze er erg in had. En dan de grote vraag: hoeveel calorieën zit er in Sinterklaassnoepgoed?

Vlog: Sporten & cocktails drinken op Curaçao

Wat Marlou tijdens haar vakantie op Curaçao allemaal gedaan heeft? Heerlijk gesport, een paar leuke workout video’s opnemen, zich laten verrassen door Jurre en heerlijk genieten van lekker eten en een paar cocktails. Nieuwsgierig? Je ziet het allemaal in de vlog: Sporten & cocktails drinken op Curaçao.

Vitaminebom: de kiwismoothie

fitjournaal kiwismoothieVolgens mij voelt half Nederland zich deze maand niet fit en overal om me heen zie ik hoestende en niezende mensen. Dat vraagt om een enorme boost vitamines! Ellen heeft een super easy en lekker recept voor een vitaminebom: een kiwismoothie.

Een platte buik: 7 tips voor je training

fitjournaal buikspierenEen platte buik krijg je helaas niet zomaar en je moet er toch echt wat voor doen. Training en voeding spelen een grote rol. Manon deelt 7 tips voor je training om buikvet te verliezen, want met de juiste training kom je al een heel eind!

Rood hoofd en flink zweten tijdens de workout, hoe komt dit?

fitjournaal zwetenLaura heeft altijd een rood hoofd als een tomaat als ze sport en het zweet gutst vaak van haar voorhoofd. Maar waar komt dat rode hoofd en al dat zweet tijdens het sporten vandaan? Laura zocht het uit.

Tot volgende week!

Christmas is coming! Marlou heeft een paar hele leuke Kerstcadeau tips zodat je dit jaar weer een stressmoment minder hebt. En dus meer tijd om creatief aan de slag te gaan met een gedicht of surprise 😉

 

Powered by: FollowFashion.nl