Tip: Schoenen shoppen met 25% korting!

Dat ik een schoenen liefhebber ben wist je inmiddels vast al wel. Mijn schoenen verzameling begint iets uit de hand te lopen maar hé, dat mag als fashion blogger toch?  Tot en met 12 juni zijn het VIP dagen bij Nelson en shop je hier de mooiste schonen met 25 % korting. Een goede reden om weer een nieuw paar aan te schaffen, dacht ik zelf.

Je weet hoe dat gaat.. Ben je aan het shoppen en dan zie je nóg een leuk paar. En vervolgens nog één. Ik besloot ze alledrie te shoppen want misschien past een paar toch niet en dan heb ik nog twee andere leuke schoenen achter de hand. Ik zit zelf vaak tussen maat 38 en 39 in dus het is soms maar net hoe de schoen valt.

Mijn top 3

Zelf heb ik dus drie nieuwe paren aangeschaft en vanmiddag kwam de postbode ze bezorgen. Op Instagram zag ik al vaker sneakers met deze opvallende satijnen veters voorbij komen. Ik vind de combi van een stoere sneaker met zo’n vrouwelijk detail super leuk! Ik shopte deze van PS Poelman.

 

De roze Puma sneakers waren ook té verleidelijk om niet in mijn digitale winkelmand te gooien. Ik ben nou eenmaal gek op sneakers en de kleur roze.

En last but not least: deze zwarte open sandalen met hak van Tommy Hilfiger. Perfect voor naar het werk met deze zomerse temperaturen. De hak is lekker breed waardoor ze super fijn lopen en ze zijn makkelijk te combineren met verschillende outfitjes.

Andere favorieten

De meeste schoenen van Nelson zijn dus nu in de aanbieding en shop je met 25% korting. Dit is met uitzondering van de merken Nike, Puma, Havaianas en Reef. Hieronder vind je mijn andere favorieten van deze online shop.

nelson

Bronx laarsjes 89,99

Tango sneakers 67,49

Ted Baker pumps 104,99

La strada sneakers  41,24

Bullboxer schoen 37,49

Meer zien? Klik hier om naar de website van Nelson te gaan. Wees er snel bij want de actie loopt t/m 12 juni.

Powered by: FollowFashion.nl