‘The Future of the Fashion Show’

Vogue Global Conversations

Door de pandemie zijn wereldwijd modeshows gecanceld voor een onbepaalde tijd. Deze onzekere tijd vraagt van de mode-industrie om anders na te gaan denken over het huidige modesysteem en haar modeweken. In de tweede Vogue Global Conversations ging Vogue Runway‘s Nicole Phelps in gesprek met Balmains creative director Olivier Rousteing, Chloé’s creative director Natacha Ramsay-Levi en Cedric Charbit CEO van Balenciaga over de toekomst van modeshows. Zowel digitaal als in real life.

Cedric Charbit van Balenciaga over publiek

Wanneer je na wilt denken over hoe modeshows er in de toekomst uit kunnen gaan zien, dien je eerst te kijken naar hoe dingen in zijn werk gingen voor de coronacrisis. Met name wie het publiek is voor shows. De CEO van Balenciaga, Cedric Charbit, deelde daarvoor data over hun eigen modeshows. Hij vertelde dat zij ieder seizoen zo’n zeshonderd gasten uitnodigen voor hun show op Paris Fashion Week….

Lees verder op:
https://www.vogue.nl/fashion/fashion-nieuws/a32167911/vogue-global-conversations-future-fashion-shows-olivier-rousteing/