Talentvolle modeontwerpers ROC Mondriaan showen nieuwe collectie tijdens The Hague Fashion Week

Zwart, wit en grijs. Dat zijn de kleuren waar de studenten mee aan de slag gaan. Hoewel Lucia Boevé een voorkeur heeft voor felle kleuren, is ze toch blij met het eindresultaat: ‘Mijn vorige collectie was fel geel, fel blauw en fel rood. Daar ben ik toch iets meer van. Maar het is toch wel weer een uitdaging om wat anders te gebruiken. Dus dat is ook wel heel leuk.’

Het heeft namelijk ook zijn voordelen: ‘Doordat je allemaal verschillende stoffen en materialen gebruikt en verschillende methodes van stikken, blijft het toch een soort van rustig. En kan het tegelijkertijd ook nog wel laten zien wie je bent.’ Zo staat de modestijl van Boevé voor vrouwelijkheid, maar tegelijkertijd ook stoer.’

‘Ik hou van zwart’

Natanaël de Jesus’ ontwerpen zijn volledig zwart. Zwart is zijn kleur: ‘Ik hou van zwart. Daar voel ik me het veiligst bij. Daarmee kan ik creëren wat ik wil, zonder er over hoeven na te denken. Het staat altijd goed en het maakt slanker. En het is altijd netjes. Het maakt…

Lees verder op:
https://www.omroepwest.nl/nieuws/4113023/Talentvolle-modeontwerpers-ROC-Mondriaan-showen-nieuwe-collectie-tijdens-The-Hague-Fashion-Week