Sinterklaas brengt ook cadeautjes naar arme gezinnen in Boxtel dankzij Natasja

“Ik ben impulsief”, zegt Natasja Willems (45) met een lach. De Boxtelse eigenaresse van Natasja Fashion staat bekend om gekke en leuke acties. Dit jaar zamelt ze speelgoed in zodat arme gezinnen ook iets kunnen geven tijdens sinterklaas. De actie is een groot succes.

Onderneemster Natasja krijgt veel steun van andere ondernemers uit de regio. Zo stellen de plaatselijk Hema en lunchroom Lunch bij Trots hun etalage beschikbaar om de cadeau’s uit te stallen. Winkeliers van Sint Michelsgestel tot aan Tilburg hebben al gratis nieuw speelgoed gebracht.

“Ik heb veel volgers op Facebook en zo werd snel bekend dat ik hiermee bezig ben”, legt Natasja de grote toeloop uit. “Maar er kan altijd meer bij. Er zijn 540 uitnodigingen verstuurd aan gezinnen die vaak meerdere kinderen hebben.”

Tweedehands
Ook tweedehands speelgoed is welkom. “Het Goed in Boxtel heeft ook al aangeboden dat we een gratis een rondje mogen winkelen. Ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn met speelgoed waar ze niks meer mee…

Lees verder op:
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3291791/sinterklaas-brengt-ook-cadeautjes-naar-arme-gezinnen-in-boxtel-dankzij-natasja