Show je kamer: Sienna – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Sienna.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Hoi, ik ben Sienna en ben 13 jaar. Op dit moment zit in de eerste klas van het vwo. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om mijn kamer te pimpen. Mijn inspiratie haal ik van het internet, maar meestal bedenk ik zelf ideeën. Ik ben begonnen met het pimpen van mijn bureaustoel omdat ik hem erg saai vond. Ik had wol over en begon het eromheen te wikkelen en vast te zetten. Veel dingen zijn gemaakt door mijn vader, bijvoorbeeld mijn kledingkast en bureau. Ik vind het leuk om allemaal leuke spulletjes te hebben en te kopen. Mijn kamer is lila en deze kleur vind ik ook erg mooi. Ik ben supertrots op mijn kamer en ben er ook vaak te vinden. 

Powered by: GirlScene.nl