Show je kamer: Rose – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Rose.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Hoi! Mijn naam is Rose. Ik vind het heerlijk om te lezen en zonder Harry Potter ben ik niet compleet. In de zomer van 2014 is mijn kamer verbouwd en omdat ik hem zo gaaf vind, wilde ik hem graag laten zien. 

Ik hoop dat jullie mijn kamer leuk vinden.

slaapkamer tienerDit is mijn bureau, waar ik na school heel veel tijd doorbreng achter mijn computer.

slaapkamer tienerDit is mijn make-up kastje. Of nou ja, eigenlijk draag ik geen make up, ik doe alleen mijn haar.

slaapkamer tienerMijn boekenkast. Ik kan er niet zonder mijn boeken. Alhoewel, er staan allemaal kinderboeken in en de meeste boeken lees ik op mijn e-reader.

slaapkamer tienerEn daar is mijn trap! Hij leidt naar mijn bed, op mijn kleine zoldertje.

slaapkamer tienerMijn bed! Dat is mijn beste vriend, het liefste blijf ik voor altijd in bed liggen. Samen met mijn laptop, boeken en natuurlijk mijn thee.

Fashion nieuws 

Powered by: GirlScene.nl