Show je kamer: Nina – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Nina.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Hoi Girlscene,

Ik ben nina en ben 15 jaar oud. Ik zit in de 4e van de middelbare school. Ik ben begonnen met bloggen en zo heet mijn site: www.fashionmaniaccs.blogspot.com. Ik heb mijn kamer veranderd en ben daar super blij mee. Daarom heb ik besloten om een mail naar jullie te sturen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Groetjes, Nina

Show je kamerShow je kamerShow je kamerShow je kamer

Fashion nieuws 

 

Powered by: GirlScene.nl