Show je kamer: Mirte – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Mirte!

Hi Girlscene!

Ik ben Mirte en sinds een week woon ik in dit hele fijne studentenkamertje in Wageningen. Ik houd, zoals je misschien wel kan zien van groen, botanische tinten en plantjes. Mijn kamer is nog niet helemaal af, maar ik ben tot nu toe al heel erg tevreden met hoe het er uitziet!

kamer roomdecorroomkamerkamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

 

Powered by: GirlScene.nl