Show je kamer: Mandy – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Mandy.

Hi Girlscene redactie,
Mijn naam is Mandy. Ik heb pas mijn vmbo-tl diploma gehaald en volgend school jaar ga ik een leuke nieuwe opleiding volgen op het Grafisch Lyceum Utrecht. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn zoals: acteren, dansen, schrijven en sinds kort ben ik ook een eigen YouTube kanaal begonnen. Daar kan ik al mijn creativiteit kwijt! Ik heb mijn kamer zelf ingericht, het is een beetje druk maar ik vind het juist wel gezellig! 

Wat vind jij van Mandy’s kamer? Bekijk hier de kamer van Nergiz!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Powered by: GirlScene.nl