Show je kamer: Lisa – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Lisa!

Hoi,
Ik ben Lisa en ik ben 14 jaar. Ik ben heel erg blij met mijn kamer en ben er dan ook vaak te vinden. Ik maak vaak mijn huiswerk in de vensterbank en ben super blij met mijn inloopkast. Toen ik ging verhuizen kreeg ik deze kamer en de kamer erachter is mijn inloopkast geworden. Er zitten ledlampjes in die in elke kleur van de regenboog kan veranderen.

Ook ben ik super blij met mijn bed. Hij slaapt heel erg lekker en het is handig want er zitten lades onder het bed waar ik mijn spullen nog ik kan doen. Ik denk dat mijn stijl heel meisjesachtig is: lekker veel roze en totaal niet stoer. 

kamerkamerkamerkamerkamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

 

Powered by: GirlScene.nl