Show je kamer: Erica – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Erica.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!   

Hallo Girlscene!

Ik ben Erica en ben 16 jaar oud. Ik heb net examen gedaan en ga na de zomervakantie studeren. Ik woon nog gezellig bij mijn ouders thuis en heb best een grote kamer.                    

Mijn kamer is rood met geel en roze, een kleur die ik nu niet meer zou kiezen maar die ik gekozen heb toen ik 12 was. Helaas mag ik geen ander behang omdat ik over een paar jaar het huis uitga. Ik heb een best drukke kamer zoals je kunt zien, dat komt vooral omdat ik nogal rommelig ben.. 😉 Ik bewaar heel veel herinneringen zoals foto’s, kaarten, knuffels en het bord met Ericapark uit mijn kindertijd.


Mijn hobby’s zijn tekenen, schilderen, fotograferen en bloggen op thatses.blogspot.nl. Omdat ik zo graag teken heb ik een grote tekentafel gekregen met een opbergkastje ernaast. Hier ben ik heel blij mee!

Show je kamer

Ik heb een half-hoogslaper zodat ik opbergboxen onder mijn bed kan zetten en het goed kan schoonmaken. Ook ben ik erg blij met de grote spiegel en het bankje dat ik van mijn oma heb geërfd. 

Show je kamer

Aan mijn kast hangt een zak met schoenen en de andere schoenen staan in mijn kast. Ik heb een serieuze schoenen verslaving! 😉 (Ik heb 26 paar schoenen..)

Show je kamer
Ik hou ook erg van ‘bankhangen’, via Marktplaats heb ik dit schattige bankje gevonden.

Show je kamerShow je kamer
Op deze drie plankjes boven mijn bed heb ik mijn sieraden en spiegel hangen, en boeken neergezet die ik erg leuk vind. Ik heb mijn spulletjes echt overal vandaan of gekregen, via Marktplaats, Xenos, Action, Leenbakker, enzovoort.

Verder hoop ik dat jullie nog lang doorgaan met deze rubriek, want ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen van kamers van anderen!

Liefs, Erica

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!                 

Fashion nieuws

                               

Powered by: GirlScene.nl