Show je kamer: Desiré – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Desiré.

Hey iedereen! 

Ik ben Desiré en woon in Dordrecht. Ik ben 21 jaar en ik studeer. Ik ben helemaal dol op LP’s en CD’s van onder andere: MJ, Jackson 5, Elvis, Stevie Wonder en Amerikaanse Gospel-muziek. De meeste spullen komen van Xenos of Leen Bakker. 

Aangezien ik altijd planten vergeet water te geven heb ik maar een nepplant gekocht, haha. Zelfs cactussen overleven het vaak niet bij mij.
Rood en zwart vind ik persoonlijk mooie kleuren, en dat zie je ook veel terug in mijn kamer.

show je kamer
show je kamer

show je kamer

show je kamershow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Fashion nieuws 

Powered by: GirlScene.nl