Show je kamer: Chanel – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar zij hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Chanel.

Hey girls! 

Mijn naam is Chanel, en ik ben 20 jaar. Twee jaar geleden heb ik mijn slaapkamer veranderd met donkergrijze tinten. Ik was niet altijd tevreden met mijn kamer, omdat ik een perfecte kamer wilde. Eentje die je tegenkomt op Tumblr of Pinterest. 

Ik dans al vanaf dat ik vier jaar was en trad vaak op in de Schouwburg. Ik droomde altijd van een spiegel met visagielampen die in de kleedkamers hangen. Vorige week is mijn droom uitgekomen en heb ik eindelijk een visagiespiegel! Graag wil ik dit delen met de meiden op Girlscene.

show je kamershow je kamershow je kamershow je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Fashion nieuws 

Powered by: GirlScene.nl