Show je kamer: Carmen – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Carmen. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Ik ben Carmen en ik ben 16 jaar oud. Op dit moment zit ik in het examenjaar van de havo. Ik ben enorm fan van mijn kamer. Alles past bij elkaar en ik voel me er altijd thuis. Het is mijn eigen plekje. Ik shop mijn meubels en accessoires vooral bij IKEA en Piet Klerx. Mijn favoriete hoekje in mijn kamer is mijn bed. Vanuit mijn grote, heerlijk liggende bed zie ik mijn fotolijstjes met leuke herinneringen. Mijn favoriete item uit mijn kamer is mijn parfumverzameling. Omdat ik het dagelijks gebruik, is het zeker een nuttige toevoeging in mijn kamer. 

Powered by: GirlScene.nl