Show je kamer: Asya – Girlscene

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Asya.

Ik heb geen vaste stijl. In vind veel soorten stijlen leuk! Ik houd van zachte en rustige kleuren. Qua spullen vind ik antiek ook heel erg leuk. Alhoewel ik niks antiek heb in mijn kamer… Ik heb mijn kamer zelf ingericht en ben er héél erg blij mee.

Ik vind cactussen super tof staan op een bureau of tafeltje! Ze zijn ook heel erg een ‘trend’ nu. Ook vind ik kaarsen heel sfeervol. Naast mijn bureau heb ik een mandje gezet, daar ligt Arya (mijn kat) altijd in.

Ik heb nog een klein beautyhoekje. Daar maak ik me iedere ochtend ready voor mijn dag. Ik ben in mijn kamer voor de kleuren roze en grijs gegaan.

Dit is mijn bed! Heel groot en voor mij alleen. Ik ben gek op katten, dat kan je zien aan de kussens op mijn bed. Ook heb ik lampjes opgehangen aan mijn bed. Die kan je kopen bij de Action voor ongeveer €4.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Fashion nieuws 

Powered by: GirlScene.nl