Shoplog My Jewellery + vlog

Afgelopen weekend ging ik langs bij de boutique van My Jewellery in Arnhem! Dit stond al een tijdje op mijn to do lijst want ik was zo benieuwd. Online is shoppen bij My Jewellery al een feestje, laat staan in real life! Tijd voor een shoplog.

De boutique

Naast Arnhem zit er een Boutique van My Jewellery in Utrecht, Breda en Den Bosch. Stiekem hoop ik dat Groningen binnenkort ook aan dit lijstje wordt toegevoegd. In de winkel hangt echt een fijne vibe en de collectie is zo mooi. Wat begon als een webshop met sieraden is uitgegroeid tot een (online) shop met sieraden, accessoires en kleding volgens de laatste trends. En wat ook fijn is: alles is heel betaalbaar.

Shoplog My Jewellery

In deze vlog neem ik jullie mee tijdens mijn weekendje Arnhem waarin ik ging shoppen bij My Jewellery. Natuurlijk laat ik aan het einde ook nog even alle items zien die ik uiteindelijk mee naar huis nam. Kijk je mee?

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal!

Arm party

Zoals je in de video kon zien ben ik goed geslaagd voor een nieuwe arm party. Ik scoorde een mooi minimalistisch horloge met mesh bandje, twee bangles en drie fijne armbanden. Super blij mee!

Mesh horloge 49,95

Najaarsgarderobe aanvullen

Ook mijn kledingkast heeft weer een upgrade gekregen met drie nieuwe items. Ik koos uiteindelijk voor het rode velvet jurkje (waar ik al veel complimenten over kreeg), het luipaard jacket en de okergele top.

Shop mijn favorieten

Suedine jurk rood 29,95

Off shoulder top okergeel 24,95

Leopard biker jacket 59,95

Wat is jouw favoriete item van mijn shopsessie? En lijkt het je leuk als ik Sharon, eigenaresse van My Jewellery, een keer ga interviewen? Let me know en klik hier om naar de webshop te gaan.

Shop met 20% korting!

Speciaal voor alle Follow Fashion lezers mag ik een kortingscode delen waarmee je t/m 28 september met 20% korting bij My Jewellery shopt! Gebruik de code FOLLOWFASHION20 bij het afrekenen. Happy shopping!

Helemaal happy  met mijn nieuwe aankoopjes! 

Powered by: FollowFashion.nl