Schrijf op in je agenda: vandaag geeft Ponkers vlogles

Het nieuws is je vast niet ontgaan: HEMA heeft de handen ineen geslagen met de leukste Nederlandse YouTubers van het moment om een heuse Vlog Academy op te richten. Deze zomer ga je dus gewoon naar school, maar we kunnen je vertellen dat het niet als school voelt. De acht bekende YouTubers leiden je op tot de vlog queen van Nederland en wie weet win jij de hoofdprijs… Maar voor het zover is moet je eerst de tweede les volgen en die is vandaag!

De eerste les van BeautyNezz was een groot succes (bekijk het hier terug) en als je je huiswerk gemaakt hebt is het tijd voor les twee. Deze keer is het de beurt aan de jongens van Ponkers. Schrijf 8 juli in je agenda en meld je aan voor de notificatie, dan houdt HEMA je op de hoogte wanneer de les begint. Maar wat kunnen we precies verwachten?

ponkers hema vlogles

Vlogles van Ponkers

Op het lesrooster staat dus dat Ponkers op 8 juli de docenten van de dag zijn. In het HEMA filiaal in de Grote Marktstraat in Den Haag leren zij de leerlingen alles over het gebruiken van een bluescreen. Wat is het, hoe gebruik je het in je video en wat heb je nodig om je video te editten als je zo’n scherm gebruikt? Ponkers vertelt het je. Hier lees je alle details over de les.

Livestream

Dat de les volzit is helemaal geen probleem, kom gezellig langs als je in de buurt bent. Of kijk gewoon mee via de livestream! Zo ben je toch bij de les en krijg je je huiswerkopdracht gewoon mee. Het belooft weer een inspirerende en vooral leerzame les les te worden, dus be there als je nog steeds kans wil maken op de hoofdprijs.

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen… De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!

Beautynezz HemaBeautynezz Hema

Pen & Schrijfset Beautynezz

kaftpapier
Beautynezz kaftpapier 


HEMA agenda

HEMA usb

HEMA stickers

ringband
Beautynezz ringband
schriften
Beautynezz schriften 

Je kunt de HEMA schoolspullen scoren in de winkels of online. 

Fashion nieuws

*Dit is een samenwerking met HEMA

Powered by: GirlScene.nl