Save the date: 23 september Blogger Closet Sale

Noteer 23 september in je agenda meiden! Dan is er namelijk weer een grote Blogger Closet Sale in Groningen. Samen met een stuk of 15 andere influencers en bloggers ga ik mijn kleding, schoenen en accessoires verkopen. De Closet Sale vindt net als afgelopen jaren plaats op het Damsterplein en begint om 12:00 uur.

Meet the bloggers

Deze sale is onderdeel van het event 050&Mode waar dit jaar Anna Nooshin voor is uitgenodigd. Rond één uur zal zij ook bij onze Blogger Closet Sale zijn. Hieronder alvast een overzicht van bloggers die hun kledingkast voor deze dag hebben uitgespit:

 

Mijn walk in closet

Ook ik heb mijn walk in closet uitgespit om ruimte te maken voor nieuwe items. Benieuwd hoe mijn kledingkast eruit ziet? Bekijk de video die ik afgelopen winter opnam.

See you at the Blogger Closet Sale?

Wanneer: Zaterdag 23 september

Tijd: 12:00 tot 16:00 uur

Locatie: Damsterplein, Groningen

Meedoen?

Heb je nou zelf ook een uitpuilende kledingkast mét hippe items die er nog goed uit zien? Heb je een blog of instagram account waar je anderen mee inspireert en lijkt het je leuk om mee te doen aan deze Blogger Closet Sale? Stuur een mailtje naar info@followfashion.nl

Hopelijk zie ik jullie de 23e!

Powered by: FollowFashion.nl