Regenjassen: 8 x hip in de regen

Yay regen! Nee grapje, regen vind ik alles behalve Yay. Vooral omdat regen garant staat voor een bad hair day en m’n gestylde outfit er verregent alles behalve leuk uitziet. Gelukkig is er een oplossing: een regenjas! En nee, je hoeft je echt niet meer over straat in zo’n oubollig ding, let maar op. Wij hebben de leukste regenjassen voor je verzameld!

Regen, regen en nog meer regen

In Nederland komt het (helaas) regelmatig voor dat de regen met bakken uit de lucht valt. Vooral in de herfst kun je er van op aan dat je vaker in de regen, dan in de zon loopt. Als het regent kun je net zo lang wachten tot het droog is, maar of je collega’s op je werk daar zo blij van worden? Ik denk het niet. Heb jij (en ik) geluk dat er ooit iemand zo slim was om een regenjas uit te vinden. En met een trendy regenjas kun je zelfs je outfit een extra leuke touch geven.

Regenjassen: 8 x hip in de regen

RAIN 50 roze – Ilse Jacobsen | 239,95
regenjas zara staalblauwSoepelvallende regenjas staal/blauw | 69,95
regenjas rood

Derbe – Peninsula Fischer red | 139,95

regenjas grijsBecky – HappyRainyDays | 149,99
regenjas geel

RAIN cyber yellow – Ilse Jacobsen | 134,95

regenjas groen

Ody – HappyRainyDays | 139,99
regenjas cremeCalinda – HappyRainyDays | 149,99
regenjas donkerblauwRaincoat donkerblauw – HappyRainyDays | 129,00

Dit is een ‘kleine’ selectie met hippe regenjassen maar er zijn er nog veel meer!

Naar buiten of lekker droog binnen blijven?

regenjassen lianneIk wil de dingen die ik van plan ben en humeur niet (te veel) laten beïnvloeden door het weer en de kans dat je me met een hippe regenjas, inclusief tijgerprint regenlaarzen, aan in de regen op straat spot is dus vrij groot. Ga jij ook voor een trendy rainy look of blijf jij liever binnen als het regent?

Benieuwd naar Marlou’s regenjas? Bekijk onderstaande video waarin ze 7 looks laat zien met haar nieuwe biker boots!

Dit najaar is de trenchcoat de musthave die niet aan je kapstok mag ontbreken. Komt dat in ons ‘niets is veranderlijker dan het weer’-kikkerlandje even goed uit.

 

 

Powered by: FollowFashion.nl