Outfit inspiratie voor de zomer

Wat een heerlijke mei maand hebben we achter de rug. Volgens mij was het de warmste mei maand, sinds ze zijn gestart met meten. Ik kan er wel aan wennen hoor.. Zonder jas naar buiten en lekker met de beentjes bloot. Heerlijk! Op Instagram heb je misschien al wat nieuwe outfits van mij voorbij zien komen. Het leek me leuk om een video te maken met nóg meer outfit inspiratie voor de zomer.

5 Looks met nieuwe schoenen

In samenwerking met Omoda heb ik deze video gemaakt waarin ik vijf nieuwe paar schoenen laat zien. Stuk voor stuk heel verschillend en ze vragen allemaal om een andere outfit. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriete look! Kijk je mee?

 

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Outfit inspiratie voor de zomer

Voor welke look ga jij?

OUTFIT 1 – Casual thuis look met Uggs slippers

De eerste look is echt een outfitje die ik thuis heerlijk vind om te dragen. Ik draag hier mijn My Jewellery sweaterdress en Uggs slippers.

OUTFIT 2 – Festival look met Gabor laarsjes

Laat dat festivalletje maar komen! Op deze Gabor laarsjes houd ik het de hele dag goed vol. Ik combineerde hem met mijn jeans short en top van Nikkie.

OUTFIT 3 – Business look Steve Madden sandaaltjes

Ik hou van kokerrokken! Deze rok scoorde ik in New york en ik combineerde hem met een suedine top van Costes en mijn Steve Madden sandaaltjes.

OUTFIT 4 – Casual (festival) look met Bronx sneakers

De ugly sneaker trend is hot en leent zich perfect voor naar een festival!

OUTFIT 5 – Casual outfit met Converse sneakers

Last but not least: een casual zomer outfit met mijn Converse platform sneakers.

 

outfit inspiratie voor de zomeroutfit inspiratie voor de zomer

Ik hoop dat je weer genoeg outfit inspiratie voor de zomer hebt gekregen. Volg me ook op Instagram voor meer outfits en bekijk hier mijn vorige shoplog video.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl