OMG: Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen gespot!

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Geslacht van Khloé Kardashians eerste kindje is bekend, Blake Lively wilde geen diva zijn en Justin Bieber en Selena Gomez zijn weer samen gespot. 

Het is een grote babyboom in de Kardashian/Jenner familie. Kim verwacht een kindje (er wordt zelfs gefluisterd over een tweeling) via een draagmoeder, Kylie schijnt zwanger te zijn en ook Khloé is naar verluidt in verwachting. De familie houdt, waarschijnlijk strategisch, hun lippen stijf op elkaar over de vermeende zwangerschappen maar ondertussen wordt er druk gespeculeerd. Het geslacht van Khloé’s baby is nu ook bekend! De realityster zou in verwachting zijn van een jongen. Dat hebben meerdere bronnen aan People bevestigd. Khloé zou begin volgend jaar uitgerekend zijn. 

Als Hollywoodster word je al snel uitgemaakt voor een diva. Dat is iets waar Blake Lively altijd bang voor is geweest. De Gossip Girl-actrice acteert al sinds jonge leeftijd en durfde vroeger niet voor zichzelf op te komen uit angst dat mensen haar een diva zouden vinden. “Het voelde niet alsof ik voor mezelf kon opkomen, omdat ik anders misschien als diva of ‘moeilijk’ bestempeld zou worden”, zegt de blondine in een interview met People. Nu weet ze wel beter. “Het is juist belangrijk dat je jezelf laat horen als je vindt dat je teveel uren achter elkaar moet werken, minder betaald krijgt dan je collega of anders behandeld wordt dan anderen”, aldus Blake. 

Hoewel Selena Gomez en Justin Bieber al jaren geen stel meer zijn, blijven fans hopen dat het ooit weer goedkomt tussen de exen. Ben jij een Jelena-shipper? Maak je borst dan maar nat, want Selena en Justin zijn weer samen gespot! De zanger is zelfs bij haar huis gespot… Toch lijkt de rendez-vous puur vriendschappelijk te zijn. “Ze willen hun vriendschap herstellen,” zo zeggen insiders. “Ze hebben immers veel geschiedenis samen.” De zangeres is gelukkig met The Weeknd en hij weet ook van hun afspraak. “Hij heeft zijn eigen problemen met Bieber, maar hij vindt het oké dat Selena weer contact met hem wil,” aldus de bron.

Het blijft onduidelijk of Cole Sprouse en Lili Reinhart ook in real life voor elkaar zijn gevallen, maar het is duidelijk dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. De twee blijven foto’s van elkaar posten op social media – Lili staat vaak voor de camera van Cole – en in interviews is de acteur ook niet echt ehhh… subtiel. Cole vertelde in een interview in de talkshow Kelly and Ryan dat fans meer sexy times kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. “Er zullen meer sexy scènes zijn,” geeft de acteur toe. En dat vindt hij zelf ook hélemaal geen straf. “Ze zijn contractueel verplicht om mij zoveel mogelijk zoenscènes te geven,” grapt Cole. “Ik heb het in mijn contract laten zetten.” Wij snappen de hint, Cole ;-). 

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl