Oh no! Deze geliefde burger van McDonald’s verdwijnt van het menu

Wat bestel jij altijd bij McDonald’s? Iedereen heeft zo zijn favorieten bij de fastfoodketen. Maar het zou zomaar kunnen dat je bij je volgende bezoek aan McDonald’s flinke pech hebt! Een populaire burger verdwijnt namelijk van het menu… Een klassieker waar veel mensen dol op zijn. Als je wilt weten welke burger je niet meer kunt bestellen bij McDonald’s, lees dan verder.

Helaas, je kunt de Big Tasty voorlopig niet meer bestellen bij McDonald’s. “Beste fans, ik moet er éven tussenuit,” staat er op de Facebookpagina van de fastfoodketen. Waarom de klassieker van de menukaart verdwijnt is niet duidelijk. Fans van de burger reageren massaal op de aankondiging. “Waarom? Mn favo burger halen jullie er tijdelijk uit… das niet de eerste keer dat jullie dat doen,” schrijft een Big Tasty-lover.

Maar er is ook goed nieuws: de Big Tasty komt weer terug! De burger verdwijnt tijdelijk van het menu. “De komende tijd zal ik dus tijdelijk van de menukaart verdwijnen. Maar treur niet, ik kom terug!,” gaat het Facebookbericht verder. De Big Tasty is op dit moment dus niet te bestellen bij McDonald’s, maar over een tijdje is er niets meer aan de hand. Wanneer de burger weer op de menukaart staat, is niet bekend.

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl