Nieuwe stagiaire: Romee – Girlscene

Hey ladies van Girlscene. Yes, het is eindelijk zover! Vanaf vandaag kan mijn avontuur bij Girlscene beginnen. Het komende half jaar ga ik voor jullie een heleboel artikelen tikken. Sinds ik een pubermeisje ben lees ik al artikelen op Girlscene, dus ik hoefde niet lang na te denken waar ik mijn stage wilde doorbrengen. Toen ik hoorde dat ik de redactie mocht komen versterken voelde dit als een droom die uitkwam. Op naar Amsterdam, let’s do this.

Het is wel zo leuk om even kort iets over mezelf te vertellen. Ik ben Romee van der Heijden, 19 jaar oud en twee jaar geleden ben ik vanuit een klein dorpje in Brabant naar Enschede verhuisd om de opleiding Media, Informatie en Communicatie te volgen. Ondertussen begin ik alweer aan mijn derde jaar en is het de hoogste tijd om stage te lopen. Hell yeah, eindelijk die schoolbanken uit! Het is echt een uitdaging om de kennis die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan toe te passen op de redactie van Girlscene.

Ik houd erg van schrijven en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om met vriendinnen op pad te gaan. De kroeg induiken, festivalletjes pakken, steden bezoeken, shoppen en ga zo maar door. De vaste dingen, je kent het vast wel.

romee
Ik hoop jullie de komende tijd te verblijden met artikelen over van alles en nog wat. Natuurlijk ben ik ook ontzettend benieuwd naar jullie reacties. Oh ja, om de traditie erin te houden staan hieronder nog een aantal fun facts over mezelf.
♥ Als echte Brabantse praat ik natuurlijk met een zachte G. Gezellig toch?
♥ Ik houd echt van katten, maar dan ook echt heel erg. 
♥ Keuzes maken. Tja, dat is soms gewoon lastig voor mij. 
♥ Het schijnt dat ik om mijn eigen grappen lach, oeps… Daarnaast is mijn lach niet om aan te horen, dus dat maakt het ook niet beter. 
♥ Ik vind het leuk om te sporten en handbal al zeven jaar met plezier (ook met de derde helft doe ik altijd fanatiek mee).

Liefs,
Romee

Powered by: GirlScene.nl