Nieuwe stagiaire: Naomi – Girlscene

Hi lezeressen van Girlscene! Mijn naam is Naomi en ik ben 18 jaar oud. Vanaf vandaag versterk ik het gezellige meidenteam van Girlscene. Ik ga me vooral bezighouden met het maken van videocontent voor het YouTube-kanaal, maar af en toe kunnen jullie ook een artikel van mij verwachten. Ik vind het een grote uitdaging om voor deze toffe website te werken en ik hoop hier veel te leren.

Ik zal eerst even wat meer over mezelf vertellen. Zoals je al hebt gelezen ben ik de nieuwe stagiaire van Girlscene! Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar van de MBO opleiding Mediaredactie in Zwolle. Dit betekent elke dag twee uur heen- en terugreizen met de trein. Het is lang, maar ik heb het er absoluut voor over. Ik ben in het dagelijks leven veel bezig met het maken van YouTube video’s, bloggen, fotograferen, muziek maken en ik ben énorm gek op mode, beauty en lifestyle. De typische meiden dingen dus.


Op het YouTube-kanaal van Girlscene maak ik vanaf vandaag elke week verschillende soorten video’s. Je kunt beauty video’s verwachten, paskamer shoplogs, interviews, straatpraat en nog veel meer. 

Ik wil nog even zeggen dat ik énorm blij ben dat Danique mij heeft aangenomen. Het is ook super snel gegaan. Vorige week dinsdag stuurde ik een mailtje en die woensdag daarna kon ik gelijk op gesprek. Ik werd vrijwel meteen aangenomen en kreeg de opdracht om alvast wat ideetjes te bedenken voor video’s. Ik heb al een aantal toffe concepten bedacht, maar die houd ik nog even geheim. En mochten jullie nog leuke ideetjes hebben, dan hoor ik dat meer dan graag hieronder.

Ik kijk heel erg uit naar deze stage en ik hoop dat jullie ook benieuwd zijn naar mij! 

Liefs,
Naomi Pater

Powered by: GirlScene.nl