Nicolette van Dam schaamt zich voor flamboyante kledingstijl Bas

Nicolette deelt in haar Stories een video van Bas die hun hondjes uitlaat. Hoewel Nicolette persoonlijk gaat voor een casual outfit tijdens het wandelen, pakt haar wederhelft flink uit. Gehuld in een dikke winterjas en blauwe joggingbroek flaneert hij door het gras. ‘Ik schaam me niet snel, maar als iemand vraagt of ik deze man ken ontken ik gewoon’, schrijft de voormalig ZOOP-actrice bij het filmpje.

Bas zelf kan er gelukkig wel om lachen. Zo haalt hij in zijn eigen verhaal op Instagram weer uit naar Nicolette. ‘Gevoel voor fashion van mijn huisgenoten is ver te zoeken’, sneert hij.

De presentatrice is inmiddels wel wat van haar man gewend, zo startte hij eerder nog een Crocs-collectie nadat hij Justin Bieber het schoeisel had zien dragen.

Lees verder op:
https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5192949/nicolette-van-dam-schaamt-zich-voor-flamboyante-kledingstijl-bas-smit