Moodboard: dit zijn dé nieuwe interieur kleuren

Kan je interieur wel wat kleur gebruiken? Of heb je gewoon zin om lekker te klussen en je huis een frisse nieuwe look te geven? Ik denk dat je bij zien van ons moodboard met de nieuwe interieur kleuren voor 2018 gelijk naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt of woonwinkel ‘vliegt’. De nieuwe kleuren zijn zowel stoer, pittig, lief en vrouwelijk. Nieuwsgierig? Dit zijn de nieuwe interieur kleuren!

Kleur in je interieur

Wil je je interieur een frisse nieuwe look geven? Kies dan een mooie nieuwe accent kleur. Met een andere kleur kun je in no time de hele uitstraling van je interieur veranderen. Dus als je huis wel een opfrisbeurt kan gebruiken of je hebt gewoon zin om je handen uit de mouwen te steken, laat je heerlijk inspireren door deze nieuwe kleuren trends.

Interieur kleuren: trends 2018


Er zijn 3 opvallende kleurentrends:

1. Blauw: denim – zwartblauw

Dit jaar was blauw al goed vertegenwoordigd en in 2018 zet de blauwtrend zich voort. Denk hierbij aan verschillende denimtinten (van diepblauw, grijzig blauw tot verbleekt lichtblauw), intens midden/paarsblauw en diep, bijna zwartblauw.

2. Oude: roze – terracotta

In het ‘nude-palet’ spelen huidskleuren de hoofdrol. Naast de beige en rozige pasteltinten zijn de cognac en terracotta kleuren een stoere aanvulling in het ‘nude-palet’.

Verschillende kleurenexperts hebben de roze kleur Heart Wood uitgekozen als dé kleur voor 2018.

interieur kleuren shop accessoires

Tafelklok Nostalgia – 16,95 | Loveseat Torino velours – 399,00 | Sierkussenhoes (45×45 cm) – 14,50

3. Groen: smaragd – mosgroen

De ‘groen in je interieur‘ trend is nog lang niet voorbij en planten zijn absoluut een blijvertje. Komend jaar zie je vooral de kleuren smaragd-, fluweel- en mosgroen terug in accessoires, behang en (muur)verf.

Look & feel

Door verschillende kleuren meubels of bijvoorbeeld accessoires met elkaar te combineren bepaal je de uiteindelijke look & feel van je interieur, van romantisch tot industrieel; alles kan!

Welke kleur heeft jouw hart gestolen?

De roze Heart Wood kleur heeft mijn hart gestolen en ik denk dat ik binnenkort maar eens wat leuke items in die kleur ga ‘scoren’. En jij, is er een kleur die jou direct aanspreekt? Begin je ‘veilig’ met een paar accessoires of schilder je gelijk een hele wand in die trendkleur?

Ben je al op de hoogte van de nieuwe trends op woongebied? Dan word je hier helemaal enthousiast van: inspiratie moodboard met dé woontrends voor 2018!

Foto’s: Pinterest

Powered by: FollowFashion.nl