Monica Geuze reageert op ‘naaktfoto’s’ die op Instagram circuleren

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze is helemaal klaar met fake naaktfoto’s, Anna Nooshin doet eerlijke bekentenis in haar vlog en Taylor Swift dropt een nieuw nummer en het gaat (uiteraard) over een vriendje.

Monica Geuze is helemaal klaar met zogenaamde ‘naaktfoto’s’ die van haar op Instagram verschijnen. De vlogger heeft in Instagram Stories keihard uitgehaald naar de persoon die een profiel aanmaakte met een profielfoto van een naakte vrouw die op Monica lijkt. De vlogger benadrukt dat zij niet degene op de foto is. “Het is triest dat dit soort dingen worden gedaan en verspreid. En buiten dat is het ook nog strafbaar in Nederland,” laat ze op Instagram Stories weten. “Dit soort foto’s gebruiken om meer volgers te krijgen vind ik echt niet kunnen. Ongeacht of het meisje misschien ergens ver weg ‘op mij lijkt’.” De vlogger kan niet begrijpen waarom iemand zoiets zou doen: “Je maakt er het leven van de persoon op de foto op geen enkele wijze makkelijker mee en zelf heb je er helemaal niks aan.” Ze hoopt dat de foto niet verspreid wordt. “Dit geldt trouwens ook voor iedereen die het deelt en of dat nou op Facebook, Twitter, Instagram of WhatsApp is.” Het profiel met de fake naaktfoto is inmiddels verwijderd. 

Anna Nooshin heeft een eerlijke bekentenis gedaan in haar vlog. De presentatrice geeft toe dat ze teleurgesteld is dat ze de Televizier-Ring Talent Award niet heeft gewonnen. “Het was een bijzondere avond, ook al heb ik niet gewonnen, het is super tof voor Marieke, maar  toch merk ik een momentje van bezinning bij mezelf, ik was echt wel teleurgesteld,” vertelt Anna in de vlog. “Het is een soort van falen, terwijl het om iets gaat waar je niet om hebt gevraagd.” Ze vindt het vooral jammer omdat haar ernstig zieke stiefvader mee was en het winnende moment mee had kunnen maken. “Voor Ed en mijn moeder had ik het graag op deze manier willen afsluiten”, aldus Anna.

Taylor Swift heeft de derde single van haar nieuwe revenge album gelanceerd. ‘Gorgeous’ is een nummer zoals we van de zangeres gewend zijn; de tekst gaat over een vriendje. Dit keer komt Joe Alwyn aan bod, de acteur met wie ze nu samen is. Taylor heeft haar turbulente liefdesleven wederom als inspiratie gebruikt. Ze zingt zelfs over het feit dat ze voor Joe is gevallen terwijl ze nog een relatie met ‘een ouder iemand’ had – hier doelt ze op Tom Hiddleston. Kortom: een heerlijk nummer van Taylor! 

Demi Lovato en Selena Gomez waren ooit besties, maar ineens was de liefde bekoeld. Wat er precies is gebeurd tussen de twee blijft onduidelijk, maar de voormalige vriendinnen zijn al jaren niet meer samen gespot en volgden elkaar niet eens op social media. Tot nu! De zangeressen lijken hun vriendschap gelijmd te hebben, want oplettende fans zagen dat Selena haar voormalige bestie weer volgt op Instagram. En dat is nog niet alles. Selena plaatste ook een lieve reactie onder een foto van Demi. “Demi, dit is prachtig. Ik ben zo blij voor je,” schrijft ze. “Je bent altijd stoer en echt. Ik zou willen dat er meer mensen zoals jij waren. Love you.” Wij zitten al klaar voor gloednieuwe selfies!

Beeld: Brunopress

Powered by: GirlScene.nl