Monday moodboard: trendy flared pants

Houd je van sophisticated, vintage en relaxed? Dan word je helemaal enthousiast van de flared pants! De broek met wijde pijpen uit de jaren 70 maakt dit jaar zijn comeback en niet zo’n beetje. Hoe draag je een flared pants en maak je leuke outfits? Laat je inspireren en kies je favoriete look.

Comfortabel & fashionable

Op mijn joggingbroek na heb ik weinig andere broeken die net zo lekker zitten als een flared broek. Met een beetje moeite style ik mijn jogginbroek tot een outfit waar ik de straat mee op kan, maar met een flared broek is dat geen enkel probleem. Je kunt er namelijk allerlei verschillende looks mee stylen, van casual tot sophisticated. Zie je het nog niet helemaal voor je? Take a look!

Moodboard: flared pants

Foto’s: Pinterest

Shop the pants

flared pants jeans

JAMIE FLARE | 54,95flared pants fluweel

FLARED VELVET PANTS | 29,95flared pants zwart

ACE TUNED | 49,95flared pants blauw

FLARED SOFT PANTS | 29,95flared pants goud

FLARED OCHER PANTS | 29,95

Nog meer voordelen

Je ziet het, met een flared broek kunt je ontzettend veel looks maken, het staat fashionable en comfort staat voorop. En als ik je nu nog niet overtuigd heb om een zo’n sophisticated en relaxte broek aan je garderobe toe te voegen dan helpt dit je misschien over de streep. Hij maakt je benen slanker en langer! Do I need to say more?kerst outfit

Marlou heeft ook al een flared broek aan haar garderobe toegevoegd en combineert ze met bordeaux velvet laarsjes en een zilveren glitter top.

You love it or you hate it

De meningen over deze broeken lopen nogal uiteen: you love it or you hate it. Zelf moest ik er ook even aan wennen omdat ik die wijde pijpen niet gewend was, maar nu ben ik helemaal enthousiast. En jij, ben jij blij met deze nieuwe trend?

Naast flared pants is velvet ook hot dit seizoen. Inspiratie nodig? Friday favourite: velvet kleding.

Foto header: My Jewellery

Powered by: FollowFashion.nl