Monday Moodboard: mixing prints | Followfashion.com

De mode deze zomer is een grote zee van kleur, strepen, bloemen en polkadots; de winkels hangen er vol mee. Ga je voor safe of kom je uit je comfort zone en ga je voor gedurfd en net even anders: mixing prints? Hoe pak je het aan en mix & match je stijlvol je outfit? Het is makkelijker dan je denkt, let maar op!

Match of mismatch?

Weet je wat ik het leuke van de mixing prints look vind? Eigenlijk kun je geen mismatch maken: strepen, polkadots, bloemen; alles mag en juist daarom vind ik het zo leuk.

Mijn kledingkast hangt vol prints en door alles met elkaar te mixen creëer ik in no time een compleet nieuwe outfit.

Zo kan ik mijn kleding eindeloos combineren en komt het regelmatig voor dat mijn collega’s vragen of ik al weer iets nieuws gekocht heb. Nope!

Mixing prints

Foto’s Pinterest

Hoe mix & match je een outfit?

Hoe stel je een mixing prints look samen? Ik help je graag op weg! Wil je op safe spelen, combineer dan een streep met 1 print. Een streep matched altijd als je het samen met een polkadot of bloemenprint draagt. Of kies 1 item, bijvoorbeeld een top, met verschillende prints en combineer dit met een basic jeans.

mixing prints strepen dessin

Gestreepte off shoulder top met trompetmouw | 85,00
& Alisha high waist loose fit broek | 129,00

Wil je een stapje verder in het mixing prints? Laat dan bijvoorbeeld 1 print in je kleding domineren door een broek met een grote streep te combineren met een top met een smaller streepje. Ook met dierenprints in verschillende kleuren en prints combineer je heel simpel een fancy look. En wat dacht je van de combinatie polkadots met strepen of bloemen of een outfit in 1 kleur met verschillende prints: all a match made in heaven.
mixing prints strepen bloemen-ruiten
7/8 wide fit pantalon | 129,- & Villeaw jersey top | 65,- & Sjaal met dessin | 49,95

Je ziet, het strepen, bloemen, polkadots en ruitjes: alles mag en kan!

Durf jij het aan?

Doe je met me mee en ga je voor gedurfd en stijlvol? Probeer het gewoon eens: haal al je kleding met prints uit je kast en maak verschillende setjes en combinaties. Je zult verrast zijn van het aantal super leuke (nieuwe) outfits. Veel succes en ik ben benieuwd naar je nieuwe mixing prints look of the day!

Weet jij welke dingen Marlou echt niet kan laten? Dit zijn de 5 dingen waar ze (stiekem) een beetje verslaafd aan is.

Powered by: FollowFashion.nl