Monday Moodboard: Kids fashion – Follow Fashion

Afgelopen weekend ging het klokje vooruit en dat betekent dat het weer óók vooruit gaat. Yes, de lente is nu echt begonnen en dat betekent dat jij jouw kleintje weer in snoeperige kleurtjes kan steken. Na die snerpende kou van afgelopen weken kunnen we wel weer wat ‘sunshine’ gebruiken. Zowel in onze garderobekast als op onze koppies.

Pastel & prints

Het kleurenpalet voor de kids fashion is dit zomerseizoen overwegend pastel. Super cute in combinatie met al die leuke prints die we dit seizoen veelvuldig gaan zien. Een grote trend binnen de zomerkleding voor kids zijn grafische prints. T-shirtjes/broeken/jurkjes bedrukt met funky prints zijn hot!

En hierbij mag het shirtje/de top dezelfde print hebben als de broek of rok. Van hoekige, abstracte opdrukken tot meer speelse prints, it’s going to be a fun Summer. Ook etnische prints zijn terug van weggeweest. Details zijn sowieso belangrijk voor kinderkleding dit seizoen. Borduursels, maar ook ‘patches’ zien we veel terug deze zomer. Je weet wel, van die dingen waarmee je moeder vroeger het gat in je broek dicht maakte. Toen minder hip maar nu super trendy voor jouw mini me!

Moodboard: Kids fashion

Athleisure & botanical

Ook de ‘athleisure trend’ is weer terug van weggeweest. Jersey stoffen, trendy trainingspakjes, sportieve shirts, allemaal met een luxe uitstraling. Wat een heerlijke trend voor die kids; super comfy én stijlvol.

De botanische trend van dit voorjaar sluit perfect aan op een zomer vol fun. Natuurlijke kleuren en speelse prints geïnspireerd op de natuur zijn hierin belangrijk. Zo zie je bijvoorbeeld veel ‘palmprints’ en ‘animal prints’ bij de kleintjes deze zomer. Niets dan stralende koppies deze zomer!

Boys boys boys

Voor de boys is de army print weer erg populair. Houd deze trend rustig door het te combineren met een licht, effen shirt of lichte broek. Houd jij van een iets subtielere stijl voor jouw kleine? Ook de ‘sailor trend’ is weer een hit. Dit jaar in een iets stoerder jasje gegoten door vervaagde blauwtonen, ‘destroyed’ details en speelse teksten. Leuk in combinatie met denim. En, die fijne streepjes blijven.

Ik ben benieuwd… Wat is jouw favoriete summer fashiontrend voor kinderen? En ben jij op zoek naar trendy kinder zomerkleding? Kijk eens bij Jayno om de garderobe van jouw kindje(s) Summer proof te maken.

Laat die kleine stralen deze zomer!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl