Monday moodboard: de ruiten trend

Je kunt er niet omheen: ruiten zijn hot! De winkels hangen er vol mee en de trendy ruiten vliegen je (bij wijze van spreken) om de oren. Of je nu kiest voor een winterjas, mannenpak, blazer, poncho of whatever; met een ruit ben jij dit najaar helemaal on trend. Wat je favoriete stijl ook is, de ruit is geschikt voor elke look; hoe fijn is dat? Laat je inspireren door ons nieuwe moodboard!

De ruit is back

Als er een print is die deze herfst en winter niet in je garderobe mag ontbreken is het wel de ruit. De ruit is back en niet zo’n beetje ook. De ruit is all over: de beroemde print zie je terug in allerlei kleuren en formaten (van fijn tot grof). Op schoenen, accessoires en alle kledingstukken die je maar kunt bedenken. Wij zijn fan want wat ons betreft is deze print super stijlvol.

Inspiratie: ruiten trend

ruiten trend fashion inspiratie
Je ziet het ruitmotief in allerlei variaties en op zo’n beetje elk fashion item terug en dat maakt het ook zo leuk, want wat je eigen stijl ook is, je kunt er alle kanten mee op.

Casual of zakelijk

Ga je voor casual, combineer dan bijvoorbeeld een geruite blouse, met een jeans en een paar sneakers en wil je zakelijk voor de dag komen, dan is een geruit mannenpak succes gegarandeerd.

Eigenwijs of basic

Ruit op ruit staat lekker eigenwijs en opvallend. Vind je dit iets to much? Hou het dan lekker simpel en sla comfortabel een poncho met een ruitmotief om je schouders of pimp je outfit met een geruite tas.

Date night

Het hangt een beetje van het type date af. Ga voor een casual look en combineer bijvoorbeeld een ruiten blazer, met een jeans en een paar pumps. Wil je meer uitpakken? Ga dan juist voor op een uitdagende ruit op ruit lookVoor een zakelijke date is een geruit mannenpak perfect.

ruiten trend shop the look
1. 
Levi’s ANDREA | 199,95  2.  River Island geruite sjaal | 22,00
3. Topshop B&B CHECK BUST | 89,95 4. Barbour THORNHILL FEDORA | 84,95
5. My Jewellery CHECKED RUFFLE SKIRT | 29,95

Zit jij er straks geruit bij?

Ook mijn garderobe kan wel wat meer van deze print gebruiken. Een mooie aanleiding om binnenkort weer eens lekker te gaan shoppen. Wat vind jij van de ruiten trend? Zit jij er straks geruit bij?

Ben je benieuwd (of nieuwsgierig) welke dingen Marlou zich realiseert nu ze 30 is? 10 x dingen nu ik 30 ben.

Foto’s: Pinterst

Powered by: FollowFashion.nl