mijn we-time tips voor een leuke relatie

Volgende maand zijn Jur en ik alweer 13 jaar samen. Het gebeurt regelmatig dat ik vragen krijg over onze relatie. Hoe houden jullie het leuk? Jullie zien er zo happy uit samen! Dat jullie al zo lang samen zijn.. wow! Als ik er goed over na denk is het ook al heel lang. Aan de ene kant voelt het ook zo. We hebben al zoveel meegemaakt samen! Maar ondanks dat ik iemand ben die heel erg van verandering houd weet ik dit heel zeker: deze ruil ik nooit meer in!

Maar wat doen wij dan zoal om onze relatie leuk te houden? Lees snel verder en ontdek ook wat de Microsoft Surface daar voor rol in speelt 🙂

Je relatie leuk houden: we-time tips

Allereerst vind ik het heel belangrijk om we-time in te plannen. Ook wij hebben een druk schema maar plannen wel altijd genoeg we-time momentjes in zodat we niet langs elkaar heen leven. En wat doen we dan zoal?

 1. Citytrips en vakantie: het ultieme we-time moment vind ik altijd wanneer we op vakantie gaan. Dit kan natuurlijk een lange reis zijn zoals wij vorig jaar hebben gemaakt naar Bali. Maar ook citytrips zijn ideaal om weer even veel tijd samen door te brengen.
 2. Gezellig samen koken en eten: ondertussen lekker kletsen en tijdens het eten leggen we telefoons weg zodat we niet worden afgeleid. We proberen ook zo vaak mogelijk aan tafel te eten en alleen in het weekend eten we wel eens op de bank met de tv aan.
 3. Series kijken: dit klinkt misschien niet direct als een heel intiem moment. Toch kan ik hier altijd van genieten. Lekker tegen elkaar aangekropen op de bank of lekker vanuit bed onze favoriete series kijken. I love it! Er zijn veel stellen die ook series kijken maar niet een gezamenlijke serie hebben. Het is juist leuk om samen je Netflix momenten te kunnen delen.
 4. De stad in: gezellig samen uit eten, shoppen en/of borrelen. Zo leuk!
 5. Elkaar masseren: dit doen we regelmatig. Alle kaarsjes aan in de slaapkamer, een rustgevend muziekje en genieten maar..
 6. Samen in bad: wij zijn beide gek op ons bad en gaan regelmatig samen even ontspannen. Meestal op de zondag na de tennis, borreltje erbij en lekker tijd om bij te kletsen.
 7. Samen sporten: dat tennis doen we ook samen! Zo leuk 🙂 Ik weet dat dit niet aan alle stelletjes besteed is maar bij ons gaat het heel goed als dubbel-team. We peppen elkaar op als het niet goed gaat en vieren samen onze overwinningen.

microsoft surface

relatie leuk houdenmicrosoft surface

Bij we-time momenten denk je misschien niet direct aan een laptop. Maar deze Microsoft Surface laptop speelt toch bij veel momentjes een grote rol. Van vakanties boeken tot series kijken tot een recept lezen tijdens het koken. Het is eigenlijk een laptop en tablet in één wat echt ideaal is.

Je kunt het scherm namelijk los koppelen en omdraaien. Dit laatste is vooral handig tijdens het koken en series kijken. Je kunt het scherm dus ook gebruiken als touchscreen. We hebben de Microsoft Surface 2 nu een paar weken getest en zijn super enthousiast. Een paar opvallende pluspunten naast het bovengenoemde:

 • Het design is super strak
 • De laptop is lekker handzaam (lekker licht en makkelijk mee te nemen)
 • De kwaliteit van het scherm is echt geweldig. Films en foto’s zijn op deze manier nóg leuker om te bekijken
 • Op het beeldscherm met een resolutie van 3000 x 2000 bewerk je foto’s en video’s tot in het kleinste detail
 • Je kunt heel makkelijk tekeningen en notities maken door ondersteuning van Windows Ink
 • De laptop heeft gezichtsherkenning om in te loggen

Jurre probeerde me al een tijdje te overtuigen van het principe van een laptop en tablet in één. Nou, gelukt hoor! De Microsoft Surface 2 is te koop via de webshop van Coolblue.

Heb jij ook een lange relatie en heb je nog andere tips om je relatie leuk te houden? Laat het me weten in een reactie hieronder. Ik ben heel benieuwd!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Coolblue

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Powered by: FollowFashion.nl