Mijn nieuwe gouden sieraden – Follow Fashion

Ik krijg op Instagram regelmatig vragen over de sieraden die ik draag, dus het leek me leuk om in deze blogpost mijn nieuwe sieraden te laten zien! Zoals je (misschien) weet, draag ik bijna alleen maar gouden sieraden. Maar ik houd ook van afwisseling, dus het moet wel betaalbaar blijven. Het liefst houd ik mijn oorbellen ook in tijdens het slapen en zwemmen, scheelt een hoop gepiel met in- en uitdoen.

Als ik iets storend vind, zijn het verkleurde oorbellen of kettingen. Dus ik ga toch ook wel voor kwaliteit.

Sieraden met een betekenis..

Gister zijn mijn nieuwste aanwinsten binnen gekomen. Twee paar 14-karaats gouden oorbellen en een prachtige ketting van Mostert Juweliers. Ik heb hier echt lang over getwijfeld, want ik wilde eerst een goudkleurige ashanger bestellen waar ik het as van Isa Lou in kon dragen.

Maar we hebben besloten om het as te gaan verwerken in een kleine tattoo, zodat we haar op deze manier beide altijd bij ons dragen.

Ik vond het toch mooi om een symbolische ketting te kopen, en dit is ‘m geworden. Twee cirkels die met elkaar verbonden zijn, zoals ik altijd verbonden blijf met onze dochter. Want ook al is ze niet meer hier, ik weet dat ze altijd bij me is. En dat is een fijne gedachte!

Daarnaast kocht ik twee hele subtiele oorbellen in de vorm van ringetjes met kleine balletjes. Klein maar fijn!

gouden ketting

sieraden mostert

Ketting met twee rondjes 156,- | Oorring met 3 bolletjes 41,50 | Mini creool met 1 bolletje 48,95

 

Ben jij van de zilveren of goudkleurige sieraden? Ik ben benieuwd!

Liefs Marlou

@marlouvolkerink

Lees verder op:
https://followfashion.nl/mijn-nieuwe-gouden-sieraden