Mei Favorieten en let’s meet Bounty!

Ook deze maand is het weer tijd om mijn favorieten met jullie te delen! In deze video geef ik een kijkje in ons huis en laat ik mijn favoriete mode, beauty en lifestyle items zien. Absoluut op 1 staat onze nieuwe Chihuahua puppy: Bounty.

Benieuwd waarom we hebben besloten om er een nieuw hondje bij te nemen en hoe Mila hierop reageert? Kijk snel mee naar mijn favorieten video van deze maand.

Linkjes naar de producten:
Moschino badpak http://bit.ly/2rbx37D
Levi’s spijkerjack: http://bit.ly/2rbBdft
Tropical top: http://bit.ly/2r3qGol

Bekijk ook mijn Shoplog van Keep it secret store (met o.a. de kettingen van Overload):

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal: Marlou Volkerink en volg mij op Instagram @Marlouvolkerink

Geïnspireerd geraakt?

De outfit post met het Moschino badpak vind je hier en daar staan ook de linkjes in naar de hele outfit (inclusief Levi’s jacket). Wil je ook je foto’s laten printen op polaroid formaat? Dat kan via de website van PosterXXL. Ook leuk om cadeau te geven en helemaal niet duur!

Wat is jouw favoriet uit deze video? En ben ik de enige die helemaal verliefd is op Bounty of smelt jij ook weg? Laat het me weten in de comments en vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Op de website van PosterXXL staan nog veel meer leuke foto ideeën! Ook kun je hier mooie fotoalbums laten drukken van bijvoorbeeld je vakantie. 

Deze video bevat product placement

Powered by: FollowFashion.nl